Navigatie

KLANTENSERVICE

Bestellen
Wij verzenden je bestelling na ontvangst van betaling. Als wij de betaling na 7 dagen niet hebben ontvangen, annuleren wij je bestelling. Uiterraad brengen wij je hier per mail van op de hoogte.  Is een artikel niet meer op voorraad, stuur dan een mail naar info@kleinedraeck.nl

Betalen
Je kunt je bestelling betalen via vooraf overmaken en via IDEAL

Vergeet niet  bij 'vooraf overmaken' je ordernummer te vermelden bij de betaling! 

Verzenden
Wanneer de betaling bij ons binnen is krijg je een verzendbevestiging en verzenden we je bestelling via PostNL* maximaal 5 werkdagen.

Wij zorgen ervoor dat elke bestelling  zorgvuldig wordt verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Wij kunnen niet verwantwoordelijk/aansprakelijk worden gesteld voor het kwijtraken of beschadigen van het product tijdens transport.

*PostNL heeft gemiddeld 2-3 werkdagen nodig om de zending te bezorgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport. Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Stuur mij dan direct een mail.

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen € 4.00 ​en worden altijd verzonden met een Track&Trace code.

NB.
Alle teksten op de website van measbabygoodies.com zijn met zorg en precisie samengesteld. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele tik-, zet- of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs wordt vermeld. Bij foutieve prijzen heeft de klant het recht de bestelling kosteloos te annuleren.

© 2015 - 2018 KleineDraeck | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel