Navigatie

Levertijden

De producten van Kleine Draeck worden op bestelling voor jou, met de hand gemaakt en bedrukt. Een handgemaakt item zorgt ervoor dat het een iets langere levertijd heeft dan je misschien van andere winkel gewend bent.

De items worden na ontvangst van betaling verzonden na ongeveer5 werkdagen (weekeinde en feestdagen niet meegerekend). Dit is het maximaal aantal dagen waarin de bestelling verstuurd wordt. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je de bestelling eerder ontvangt.

Speciale levertijd
​Heb je een product voor een bepaalde datum nodig voor bijvoorbeeld een kraamcadeau. Vermeld dit dan bij het veld "opmerkingen" tijdens het afronden van je bestelling. Ik probeer ervoor te zorgen dat de bestelling op tijd verzonden wordt. Als het niet lukt om de bestelling op gewenste datum af te hebben, wordt je daar zsm van op de hoogte gebracht per mail.

Onvoorzien
Door drukte of onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat een bestelling later wordt verzonden. Je wordt daar dan uiteraard zsm van op de hoogte gebracht per mail.

© 2015 - 2018 KleineDraeck | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel